NOU

Joc mozaic, din lemn, cu butoni, Big Peg

36,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți fascinația și frumusețea jocului mozaic din lemn numit "Big Peg", un joc captivant și plin de culoare care încurajează creativitatea și dezvoltarea abilităților motorii fine. Acest joc este o adevărată provocare pentru cei mici, oferindu-le posibilitatea de a crea propriile lor imagini colorate sau de a urma modelele predefinite.

"Big Peg" este fabricat din lemn natural, garantând durabilitate și siguranță pentru copiii dumneavoastră. Culorile vesel și viu colorate, pe bază de apă, nu numai că sunt sigure, dar și stimulează simțurile și imaginația celor mici.

Setul include un suport din lemn cu șase găuri, în care se pot insera butonii colorați. Avem câte patru butoni pentru fiecare dintre cele patru culori incluse - verde, albastru, roșu și galben. În plus, setul vine cu șase sabloane ilustrate și șase planșe cu modele coloristice. Acestea îi ajută pe copii să recunoască și să asocieze culorile, îmbunătățindu-le simultan percepția vizuală și coordonarea.

Dimensiunea cutiei este de 14.5 cm x 14.5 cm x 1 cm, ceea ce face jocul ușor de depozitat și perfect pentru călătorii.

"Big Peg" este mai mult decât un simplu joc - este o experiență distractivă și educativă care va ține pasul cu creșterea și dezvoltarea copilului dumneavoastră.