Joc de lemn, sortator 3 in 1 ,cu piese magnetice, fructe de feliat

55,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperă minunatul joc de lemn, sortator 3 în 1, cu piese magnetice și fructe de feliat – instrumentul perfect pentru dezvoltarea complexă și distractivă a copiilor. Acest joc inovator îmbină trei activități educative într-o singură experiență ludică, garantând ore nelimitate de joacă și învățare.

  • În primul rând, avem setul de fructe pentru feliere. Acesta conține o gamă variată de fructe din lemn care pot fi feliate, stimulând astfel coordonarea mână-ochi și dezvoltând abilitățile motorii fine ale copilului.
  • Al doilea mod de joc, pescuitul magnetic, transformă învățarea culorilor într-o aventură palpitantă. Prindeți peștii magnetici și antrenați-vă concentrarea într-un mod distractiv și interactiv.
  • În final, sortatorul de forme pe coloane, oferă posibilitatea de a sorta diferitele forme și culori pe coloanele corespunzătoare. Această activitate stimulează recunoașterea formelor și gândirea logică.

Beneficiile acestui joc sunt multiple.

  • În primul rând, promovează învățarea prin joacă, oferind o metodă distractivă de a dezvolta o serie de abilități.
  • În al doilea rând, jocul este realizat din materiale non-toxice și durabile, fiind sigur pentru copii și ușor de curățat.
  • În plus, datorită ușurinței de asamblare și depozitare, este ideal pentru călătorii sau pentru sesiunile de joacă în aer liber.

Fie că doriți să îmbunătățiți abilitățile motorii ale copilului, să îi dezvoltați gândirea logică sau pur și simplu să îi oferiți o joacă distractivă și educativă, jocul de lemn, sortator 3 în 1, cu piese magnetice și fructe de feliat este alegerea perfectă!