Joc de lemn, disc educativ cu 2 fete, tabla inmultirii si hrana animalelor

35,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperă Jocul de Lemn, Disc Educativ cu 2 Fețe, un instrument de învățare interactiv și atractiv, care îmbină distracția cu educația. Cu o față dedicată tablei înmulțirii și o alta concentrată pe hrana animalelor, acest joc educativ este perfect pentru a îmbogăți cunoștințele copilului tău într-un mod amuzant și captivant.

Caracteristici:

  • Tabla Înmulțirii: Învățarea matematicii devine mult mai distractivă! Copilul tău poate învăța tabla înmulțirii de la 1 la 9, potrivind cifrele pe suportul principal cu cele de pe discul rotativ, rezultatul fiind vizibil în orificiul special de pe disc.
  • Hrana Animalelor: Întoarce discul și vei descoperi un univers plin de animale și alimentele lor preferate. Fiecare animal de pe suportul principal corespunde unei anumite culori, care indică alimentul potrivit de pe discul rotativ.

Beneficii:

  • Învățare Prin Joacă: Acest joc oferă o modalitate creativă și interactivă de a înțelege și reține noțiuni importante, fie că este folosit acasă sau la grădiniță.
  • Dezvoltarea Abilităților: Jocul stimulează gândirea logică, asocierea culorilor și a formelor, precum și coordonarea mână-ochi.
  • Materiale de Calitate: Realizat din lemn, acest joc educativ este atât durabil, cât și sigur pentru copii.

Dimensiunea jocului este de 16,5 x 18,5 cm (în zona de agățare), făcându-l ușor de manevrat și depozitat. Cu Jocul de Lemn, Disc Educativ cu 2 Fețe, învățarea devine o aventură plină de distracție!