Joc de lemn, sortator 3 in 1 ,cu piese magnetice, albinute

55,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți Jocul de Lemn 3 în 1 cu Albinuțe, un amalgam perfect de distracție și învățare pentru micuțul dvs.! Acest produs atrăgător nu este doar un simplu joc, ci oferă de fapt trei activități educative într-un singur pachet: un sortator de coloane, un joc de pescuit și un joc de dexteritate.

Caracteristici:

  • Sortator de Coloane: Acest joc are patru coloane, fiecare conținând patru piese cu forme geometrice de culori diferite. Micuțul dvs. se va distra sortând și potrivind piesele, dezvoltând astfel recunoașterea formelor și a culorilor.
  • Jocul de Pescuit: Prin intermediul unui băț de pescuit magnetic, copilul dvs. se va distra „pescuind” puișorii și atașându-i suportului de lemn. Acest joc provocator stimulează concentrarea și coordonarea mână-ochi.
  • Jocul de Dexteritate: Cu ajutorul unei albinuțe din lemn și a unei pensete, acest joc ajută la dezvoltarea dexterității și a abilităților motorii fine ale copilului dvs.

Beneficii:

  • Învățare Prin Joacă: Acest joc unic 3 în 1 oferă o modalitate atractivă și distractivă de a dezvolta o gamă largă de abilități cognitive și motorii.

Materiale de Calitate:

Realizat din lemn durabil și non-toxic, acest joc este nu numai sigur pentru copilul dvs., dar și ușor de curățat.

Portabilitate: Ușor de asamblat și depozitat, acest joc este perfect pentru călătorii sau joacă în aer liber.

Dimensiuni: 22.5 cm x 13 cm. Recomandat pentru copii cu vârsta de 3 ani și peste.

Procurați-vă acum acest Joc de Lemn 3 în 1 cu Albinuțe și oferiți-i micuțului dvs. o experiență de învățare prin joacă care să-l încânte!