Joc de lemn, labirint magnetic cu creion

46,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți Labirintul Magnetic cu Creion din Lemn, un joc educativ care combină distracția și provocarea cu dezvoltarea abilităților esențiale pentru copii.

Cu acest labirint magnetic, copilul dumneavoastră va dezvolta creativitatea, răbdarea, abilitățile practice și cognitive, precum și gândirea critică. Este un mod atractiv și interactiv de a învăța și de a se distra în același timp.

Caracteristici:

  • Material de Calitate: Realizat din lemn și acril de înaltă calitate, cu o suprafață netedă și fără miros.
  • Culorile strălucitoare și durabilitatea produsului asigură ore întregi de joacă sigură. Joaca Interactivă: Cu ajutorul unei baghete magnetice, copilul dvs. va ghida mărgelele prin labirint, încercând diferite strategii pentru a ajunge la punctul final. Aceasta este o modalitate excelentă de a antrena concentrarea și rezolvarea problemelor. Distracție și Provocare:
  • Labirintul magnetic conține obstacole suplimentare precum semafoare și o roată rotativă, care adaugă un nivel suplimentar de provocare și distracție. Dimensiuni: 18 x 6 x 1 cm.

Recomandat pentru copii peste 3 ani, acest joc este ideal pentru a fi folosit sub supravegherea unui adult. Acesta este un cadou perfect pentru orice ocazie, care va fi apreciat atât de copii, cât și de părinți. Investiți în dezvoltarea copilului dumneavoastră cu acest Labirint Magnetic cu Creion din Lemn!

Detalii