NOU

Joc de lemn "Sorteaza morcovii"

95,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperă distracția și învățarea combinată în cadrul acestui minunat Joc de Lemn "Sortează Morcovii". Concepem cu grijă jocurile noastre pentru a asigura divertisment educativ pentru cei mici, îmbunătățind abilitățile lor motorii fine și coordonarea ochi-mână în timp ce se bucură de joacă.

Acest joc nu este doar o jucărie, este o investiție în dezvoltarea copilului tău. Fabricat din materiale de înaltă calitate, jocul "Sortează Morcovii" este robust și durabil, cu o rezistență impresionantă la uzură. Acesta este proiectat pentru a rezista la ore întregi de joacă intensă, asigurându-se că copilul tău se poate bucura de acest joc pe termen lung.

Siguranța este de asemenea o prioritate pentru noi. "Sortează Morcovii" este un joc sigur și robust, care îi permite copilului tău să se joace liber, fără a-ți face griji.

Mai mult decât atât, acest joc oferă copiilor o experiență de client extraordinară. Este un joc de potrivire distractiv care promovează creșterea și dezvoltarea, oferindu-le copiilor ocazia de a explora și de a învăța în timp ce se distrează.

Fie că este vorba de îmbunătățirea coordonării ochi-mână, dezvoltarea abilităților motorii fine sau doar de a oferi un timp de joacă distractiv și educativ, Jocul de Lemn "Sortează Morcovii" este alegerea perfectă pentru copilul tău. Nu rata șansa de a aduce acasă acest joc minunat care promite ore de distracție și învățare!