Joc de imbinare, din lemn, Tetris cu animale

42,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperă minunata lume a animalelor cu ajutorul jocului nostru de îmbinare din lemn, numit "Tetris cu animale".

Acest joc educativ și distractiv este perfect pentru dezvoltarea abilităților motorii fine și îmbunătățirea capacității de concentrare a micuților.

  • Jocul include 26 de animale din lemn, fiecare având o formă unică și culori vii, care vor atrage cu siguranță atenția copiilor.
  • Fiecare animal se încadrează perfect în locul său pe tava de lemn, care este gravată cu formele animalelor. Aceasta ajută la potrivirea pieselor și completează puzzle-ul, exersând în același timp capacitatea copiilor de a asocia forme și culori.
  • Dimensiunile cutiei sunt generoase, având o lungime de 45 cm, lățime de 10 cm și o grosime de 1,5 cm, oferind suficient spațiu pentru toate animalele și făcând astfel jocul ideal pentru călătorii sau pentru a fi transportat cu ușurință.

Pentru a asigura siguranța și durabilitatea, toate piesele sunt realizate din lemn de înaltă calitate și vopsite cu culori non-toxice și sigure pentru copii.

De asemenea, fiecare piesă are o dimensiune între 3,5 și 10 cm, fiind astfel ușor de manipulat de către mânuțele micuțe.

Vă recomandăm acest joc pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani. Cu toate acestea, sub supravegherea atentă a unui adult, jocul poate fi folosit cu succes și de copiii mai mici.

Învățarea poate fi distractivă cu "Joc de imbinare din lemn, Tetris cu animale"!