Joc labirint, pe roti, cu bile si animale

32,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Această spirală din lemn cu sârme si margele din lemn este o jucărie frumos lucrată, care este perfectă pentru copiii mici cărora le place să se joace cu jucăriile senzoriale. Mărgelele sunt viu colorate și înșirate de-a lungul cadrului de sârmă într-un model în spirală, oferind o experiență tactilă și stimulatoare vizual pentru copiii mici.

Spirala este montată pe roți, ceea ce o face ușor de deplasat și de jucat. Copiii pot roti spirala înainte și înapoi, urmărind cum mărgelele se mișcă de-a lungul cadrului de sârmă. Roțile adaugă, de asemenea, un element de joacă, deoarece copiii pot împinge și trage spirala în jurul camerei, folosind-o pentru a-și explora mediul.

Această spirală din lemn cu sârmă cu margele este o jucărie grozavă pentru dezvoltarea coordonării ochi-mână, a abilităților motorii fine și a conștientizării spațiale. De asemenea, promovează recunoașterea culorilor și îi ajută pe copii să învețe despre cauză și efect. Indiferent dacă este folosită pentru timpul de joacă sau ca instrument senzorial calmant, această spirală din lemn cu sârmă cu margele va încânta cu siguranță copiii și părinții deopotrivă.

Dacă sunteți în căutarea unei jucării de înaltă calitate, durabilă și atrăgătoare din punct de vedere vizual, care promovează explorarea și dezvoltarea senzorială, această spirală din lemn cu sârmă cu margele pe roți este o alegere excelentă.

Detalii