NOU

Joc de imdemanare, Busy cu robinet

44,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți lumea fascinantă a învățării prin joacă cu Jocul de Îndemânare "Busy cu Robinet"! Acest joc unic de tip Montessori îmbină distracția cu dezvoltarea abilităților practice, creând un mediu de învățare perfect pentru cei mici.

Jocul conține 5 piese diferite care trebuie potrivite fiecare în locașul potrivit. Aceasta activitate aparent simplă ajută la îmbunătățirea coordonării ochi-mână, dezvoltă gândirea logică și ajută la înțelegerea conceptului de cauză și efect.

Fiecare piesă este realizată cu grijă și atenție la detalii, pentru a asigura durabilitate și siguranță în timpul jocului. Busy cu Robinet este potrivit pentru copii cu vârsta peste 3 ani, fiind un cadou ideal pentru orice ocazie.

Adu distracție și învățare în același timp în viața copilului tău cu acest Joc de Îndemânare "Busy cu Robinet". Lasă-i pe cei mici să exploreze, să descopere și să învețe în timp ce se joacă!

Detalii