Joc din lemn, sorteaza forme si culori

59,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți lumea plină de culoare și forme cu jocul din lemn "Sortează forme și culori", un produs din gama Montessori! Acest instrument educativ clasic este ideal pentru dezvoltarea coordonării mână-ochi și a abilităților de rezolvare a problemelor ale copiilor.

Cutia cu forme geometrice și culori este concepută pentru a fi nu doar distractivă, dar și educativă.

Fiecare culoare are denumirea în limba engleză, iar pe cealaltă parte, cutia prezintă denumirea în engleză a formelor geometrice.

Capacul cutiei este detașabil și este prevăzut cu orificii speciale pentru forme geometrice, oferindu-le celor mici o provocare plăcută și stimulativă.

Setul include 13 planșe față-verso cu nivel crescut de dificultate, pentru a oferi o gamă largă de activități și pentru a menține interesul copiilor. În plus, se oferă 25 de forme geometrice (5 culori x 5 forme), astfel încât copiii să poată explora și învăța într-un mediu plin de varietate.

Materialul de lemn, vopsit cu substanțe non-toxice, și cartonul fac ca acest joc să fie sigur și durabil. Cu dimensiuni de 7.5 x 9.5 x 29 cm, cutia este ușor de depozitat și de transportat.

Oferiți-le copiilor un mediu de învățare plăcut și eficient cu jocul din lemn "Sortează forme și culori". Îmbunătățiți abilitățile lor de recunoaștere a culorilor și formelor și stimulați-le gândirea creativă și logică.