Joc educativ cu cuburi stem , operatii matimatice

95,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți lumea educativă a matematicii cu ajutorul jocului STEM Math Link Cubes Onshine! Acest set interactiv de cuburi colorate, conectabile și răsucite, îi va provoca pe copii să învețe și să se dezvolte, transformând învățarea într-o joacă.

Fiecare cub, cu dimensiuni de 2 x 2 x 2 cm, este fabricat din plastic durabil, perfect pentru mâinile mici.

Setul include o varietate de 10 culori vii care vor atrage atenția oricărui copil.

Recomandat pentru copiii cu vârsta de 4 ani și peste, acest joc încurajează dezvoltarea abilităților de modelare, secvențiere, înmulțire timpurie, sortare și grupare.

Cu ajutorul celor 30 de cărți de activitate pe două fețe, care pot fi scrise și șterse, copiii vor putea practica construirea, urmărirea și scrierea numerelor.

În plus, setul include 10 numere și 4 semne de calcul, perfecte pentru a exersa adunarea și scăderea.

Aceste cuburi STEM nu doar că îmbunătățesc recunoașterea formelor și ordinea și măsurarea dimensiunii, dar promovează și abilitățile de lucru în echipă - o resursă neprețuită pentru viața de zi cu zi.

Învățarea matematicii nu a fost niciodată atât de distractivă! Cu 144 de piese, inclusiv 100 de cuburi snap-in, acest set este o alegere excelentă pentru a ajuta copiii să își dezvolte abilitățile matematice în timp ce se distrează.