Joc educativ Umbrele, Puzzle de potrivire si asociere

39,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descopera Jocul Educativ "Umbrele", un puzzle de potrivire si asociere care aduce distractie si invatare intr-un mod unic si atractiv.

Acest joc este ideal pentru a stimula gandirea logica a copiilor, imbunatatindu-le abilitatile cognitive si de rezolvare a problemelor.

Jocul consta in potrivirea unor placute din lemn pictate cu imagini colorate, cu umbrele lor corespunzatoare pe panourile de joc.

Vei primi 4 planse cartonate, fiecare continand 4 imagini diferite, si 36 de piese din lemn sub forma de patratele cu diverse ilustratii. Tematicile educative abordate includ obiecte de uz curent, fructe, legume si animale, facand jocul nu doar educativ, dar si extrem de distractiv.

Fiecare piesa din lemn are o dimensiune de 4.5 cm x 4.5 cm, potrivindu-se perfect in mana celor mici, in timp ce fiecare plansa de joc masoara 16.5 cm x 16.5 cm, oferind un spatiu generos pentru potrivire si asociere.

Jocul "Umbrele" este mai mult decat un simplu joc, este un instrument educativ care ajuta la dezvoltarea abilitatilor esentiale in timp ce ofera ore de distractie. Potriveste, asociaza, invata si distreaza-te cu acest minunat joc educativ!