Circuit de masinute Orbit, din lemn, 100 de piese

162,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți lumea fascinantă a jocurilor imaginative cu noul nostru Circuit de mașinuțe Orbit din lemn, un set de joacă care promite aventuri nesfârșite pentru orice mic explorator. Cu 100 de piese robuste din lemn, acest set este conceput pentru a aprinde scânteia creativității și a oferi ore întregi de distracție constructivă și educativă.

Acest set include tot ce este necesar pentru a crea un univers în miniatură:

  • elemente de cale ferată,
  • trenuri colorate, vehicule diverse,
  • semne de circulație,
  • copaci frumos modelați,
  • case primitoare și figurine reprezentând oameni, gata să populeze orașul visurilor.
  • Fiecare piesă a fost gândită pentru a încuraja construirea unui mediu interactiv și pentru a oferi libertatea de a experimenta cu diferite aranjamente și scenarii.

Circuitul Orbit este mai mult decât un simplu joc de distracție. Este o unealtă esențială în dezvoltarea abilităților cognitive și motrice. Copiii vor învăța despre cauză și efect, vor îmbunătăți coordonarea mână-ochi și vor dezvolta abilități motorii fine prin conectarea șinelor și plasarea elementelor pe traseu.

De asemenea, jocul cu acest set stimulează dezvoltarea gândirii spațiale și logice, oferind o bază solidă pentru înțelegerea conceptelor de bază ale fizicii și ingineriei.

Construit din lemn de înaltă calitate, cu margini rotunjite pentru siguranța copiilor, acest set este durabil și gata să reziste la numeroase ore de joacă intensivă. Dimensiunile generoase ale circuitului de 100 x 105 x 11 cm asigură că va fi suficient spațiu pentru ca micuțul constructor să își desfășoare opera.

Recomandat pentru copii cu vârsta de peste 3 ani, Circuitul de mașinuțe Orbit din lemn este cadoul perfect pentru orice ocazie, fie că este vorba de o zi de naștere, sărbători sau pur și simplu o surpriză pentru a încuraja dezvoltarea prin joacă.

Invitați-vă copilul în această călătorie captivantă și urmăriți-l cum își construiește propria lume, bucată cu bucată, cu Circuitul de mașinuțe Orbit din lemn!