NOU

Catel balansoar, cu spatar si roti, muzica si manere, cafeniu deschis

238,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți noul nostru Balansoar, o jucărie unică și interactivă care promite ore de divertisment și râsete pentru cei mici. Având un design plăcut, acest balansoar cu spătar și roți, include muzică și manere, fiind un tovarăș de joacă captivant și distractiv.

Copilul poate apăsa pe urechea animaluțului și, ca prin magie, va începe o melodie plăcută și veselă, adăugând un plus de distracție experienței de joacă. Jucăria se balansează înainte și înapoi, datorită mișcării copilului, pe cele două baze atașate, antrenând în același timp echilibrul și coordonarea micuțului.

Pentru siguranța deplină, capul jucăriei este echipat cu două manere, de care cel mic se poate ține ferm. În plus, balansoarul dispune de un spătar moale și confortabil, precum și de centuri de siguranță (cu o circumferință maximă de 75 cm), asigurându-vă că micuțul dumneavoastră se va bucura de experiența de joacă în deplină siguranță.

Balansoarul are dimensiuni generoase: 68 cm lungime, 28 cm lățime și 53 cm înălțime, oferind suficient spațiu pentru a se potrivi perfect copiilor cu vârsta între 1 și 3 ani. Detaliile suplimentare includ o lungime a tălpilor de 60 cm, o înălțime maximă de 58 cm, o înălțime de la roți până la spătar de 28 cm și o dimensiune a șezutului de 35 x 33 cm.

Împachetat într-un cadru din lemn robust, cu roți din plastic rezistent și o căptușeală a figurinei realizată din plus moale și catifelat, acest balansoar este atât durabil, cât și ușor de întreținut. Cu o greutate proprie de doar 3 kg, este ușor de mutat și de depozitat.

Vă informăm că modelul poate diferi ușor, în funcție de stocul existent - pentru acest model, sunt disponibile 3 variante. Cu toate acestea, fiecare variantă păstrează aceeași calitate și distracție garantată!

Nu ratați ocazia de a aduce un zâmbet pe fața micuțului dumneavoastră cu acest balansoar interactiv și distractiv!

Detalii