Balansoar electric bebe, 3in1, balansare automata, bluetooth, bara de activitati, usb, melodii incorporate, 8105

500,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți confortul și tehnologia îmbinate într-un singur produs cu Balansoarul Electric Bebe 3in1, un obiect de nelipsit pentru părinții moderni. Această minunăție tehnologică nu este doar un simplu balansoar, ci o stație de joacă și relaxare pentru bebelușul dumneavoastră, cu funcționalități multiple: patuț, scoică, leagan și scaun, toate într-un singur produs.

Puteți schimba funcția cu ușurință în câteva secunde, făcând balansoarul extrem de versatil și adaptabil la nevoile copilului. Vine echipat cu o plasă de țânțari menită să protejeze micuțul de insecte, garantând un somn liniștit și neîntrerupt.

Designul inteligent include o centură de siguranță și cinci poziții de reglare a șezătorului: de la poziția de șezut, la semi-inclinată și până la poziție plană. Balansoarul este dotat cu o bară de activități cu jucării, stimulând coordonarea și curiozitatea copilului.

Cadru robust, antiderapant, asigură stabilitatea și siguranța, în timp ce perna scaunului, detașabilă și lavabilă, oferă un plus de igienă și confort. Balansoarul oferă și un mediu auditiv plăcut, cu 15 melodii liniștitoare. Cu cele 3 setări de temporizator, puteți alege durata de balansare: 15, 20 sau 45 de minute.

Mai mult, acest balansoar vine cu o funcție Bluetooth și un port USB, permițându-vă să redați muzica preferată pentru a adormi sau a juca micuțul. Un alt avantaj este telecomanda inclusă, care permite controlul la distanță.

Produsul este perfect pentru copii cu vârsta între 0 și 3 ani și poate fi folosit cu baterii sau cu acumulator. Balansoarul Electric Bebe 3in1 este alegerea perfectă pentru părinții care își doresc un produs sigur, confortabil și tehnologic pentru cel mic.

Detalii

Greutate
5 kg
Brand