Leagan electri bebe, 2 in 1, si cu functie de balansoar, 0-16 kg, cu 3 trepte de temporizare, A4 gri

420,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Cod produs - SKU a4
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți confortul și liniștea de care are nevoie micuțul dumneavoastră cu acest Leagan Electric Bebe 2 în 1 cu funcție de balansoar! Proiectat pentru copiii cu vârsta între 0-24 de luni, acest leagan electric oferă o varietate de moduri de oscilație și temporizatoare, asigurându-vă că bebelușul dumneavoastră este întotdeauna în siguranță și confortabil.

Fabricat cu grijă și atenție la detalii, leaganul are o curea de siguranță în cinci puncte care garantează o fixare sigură și stabilă, chiar și atunci când bebelușul dumneavoastră se mișcă. Cu o greutate de doar 4.7 kg și o capacitate de suport a greutății de până la 16 kg, acest leagan electric este perfect pentru a fi mutat cu ușurință în jurul casei.

Leaganul vine echipat cu cinci moduri de oscilație (10-16-20-25-30°) care pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor unice ale copilului dumneavoastră. De asemenea, are trei temporizatoare (8, 15 și 30 de minute) pentru a asigura o perioadă optimă de legănat.

În plus, toate materialele textile ale leaganului pot fi spălate la un program scurt de 30°, în timp ce componentele metalice și din Abs pot fi șterse cu o cârpă umedă. Leaganul este alimentat printr-un cablu de alimentare la priză de 220V și are o putere de 5V 1A.

Pachetul conține un scaun, un cablu de alimentare, o telecomandă, un acoperiș detașabil, două jucării interactive și o plasă de protecție. Culoarea gri închis adaugă un plus de eleganță, asigurându-se că leaganul se va potrivi perfect cu orice decor.

Acest Leagan Electric Bebe 2 în 1 este nu doar un cadou ideal pentru copilul dumneavoastră, ci și un ajutor neprețuit pentru părinți.