Vacuta balansoar, cu spatar si roti, muzica si manere, cafeniu

260,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Antrenati-vă în universul fantastic al dinozaurilor cu acest balansoar adorabil în formă de dinozaur! Poreclit "Vacuta Balansoar", acesta este nu numai un joc distractiv, dar și un prieten plin de viață, cu un spatar confortabil și roti rezistente.

Balansoarul este creat pentru a se mișca înainte și înapoi prin efortul copilului, oferind o experiență de joc captivantă și interactivă. Mânerul, aflat la capul dinozaurului, permite copiilor să se țină strâns în timp ce se balansează în siguranță.

Dar distracția nu se oprește aici! Apăsând pe urechea dinozaurului, copilul va declanșa o melodie veselă și plăcută, aducând un plus de distracție. Siguranța este de asemenea o prioritate, acesta fiind dotat cu un spatar moale și confortabil, și centuri de siguranță cu o circumferință maximă de 75 cm.

Balansoarul are dimensiuni generoase, cu o lungime de 68 cm, lățime de 28 cm, și înălțime de 53 cm. Detaliile sunt atent gândite, de la lungimea talpilor de 60 cm, la înălțimea maximă de 58 cm, și de la înălțimea de la roți până la spatar de 28 cm, până la dimensiunea confortabilă a șezutului de 35 x 33 cm.

Balansoarul este ușor, cu o greutate de doar 3 Kg, fiind confecționat dintr-un cadru de lemn robust, roti din plastic durabil și o căptușeală din plus moale și catifelat, care îl face pe micul dinozaur să fie de-a dreptul îmbrățișabil.

Deși modelul poate varia ușor în funcție de stoc, fiecare vacuta balansoar este conceput cu același nivel de calitate și atenție la detalii. Acest joc este recomandat pentru copiii cu vârsta între 1 și 3 ani, fiind un cadou minunat care va aduce zâmbete pe chipurile celor mici!