Joc de memorie si inteligenta, Memory Chess

29,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți fascinantul Joc de memorie și inteligență, numit Memory Chess! Acesta este un joc care stimulează și antrenează memoria vizuală într-un mod distractiv și provocator.

  • Jocul constă într-o tablă de joc circulară, cu un diametru de aproximativ 17 cm, pe care sunt plasați 24 de pioni din lemn, toți având un aspect identic, cu excepția culorii bazei. Această bază colorată este ascunsă odată ce pionul este plasat pe tablă, adăugând astfel un element de mister și provocare.
  • Regulile jocului sunt simple, dar pline de emoție. Pur și simplu aruncați zarul și, în funcție de culoarea arătată, ridicați un pion de aceeași culoare. Dacă ați ghicit corect și culoarea bazei pionului se potrivește cu cea de pe zar, păstrați pionul. Altfel, pionul se întoarce pe tablă și jocul continuă.
  • Câștigătorul este cel care reușește să strângă cei mai mulți pioni. Deși pare simplu, acest joc solicită și dezvoltă abilitățile de memorare și concentrare ale copiilor, în timp ce le oferă ocazia de a se distra și de a intra în competiție cu prietenii.

Vă rugăm să rețineți că acest joc nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Dimensiunile pot varia cu 1-2 mm din cauza măsurării manuale.

Învățați, jucați și distrăți-vă cu Jocul de memorie și inteligență, Memory Chess!