Casuta de lemn, dimensiuni 39.8*37.2*26.4 cm,

130,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți magia și bucuria jocurilor creative cu "Casuta de Lemn"! Această casuță minunată, cu dimensiuni de 39.837.226.4 cm, este fabricată din lemn natural, oferind un mediu sigur și stimulativ pentru copiii dumneavoastră.

Casuta de Lemn vine cu o serie de obiecte de mobilier, exact ca în imagini, inclusiv mini figurine colorate care vor aduce viață în micul univers al copilului dvs.

Aceste detalii minuțioase vor stimula imaginația copiilor, încurajându-i să creeze propriile lor povești și scenarii de joacă.

Dar adevărata bijuterie a acestui produs este faptul că aceasta casuța poate fi asamblată și dezasamblată cu ajutorul șuruburilor din lemn incluse.

Acest lucru încurajează dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării ochi-mână, în timp ce oferă și o lecție valoroasă despre construcție și mecanică.

Chiar și copiii pot face acest lucru, transformând jocul într-o experiență învățătoare!

Casuta de Lemn este recomandată pentru copii cu vârsta peste 3 ani.

Oferiți-le micuților dumneavoastră șansa de a explora, de a învăța și de a se distra în siguranță cu acest produs excepțional. Adăugați Casuta de Lemn în coșul de cumpărături astăzi și creați amintiri de neuitat împreună cu copilul dvs.!