NOU
  • jucarie de rol masa de calcat
  • jucarie de rol masa de calcat
  • jucarie de rol masa de calcat

Jucarie de rol, Masa de calcat , din lemn, 47.5*23*12 cm

132,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Acest set de masă de călcat și fier de călcat din lemn pentru copii are un design realist, include o masă de călcat din lemn, o masă de călcat, o sticlă de călcat cu abur și alte accesorii de calcat rufe ,pentru o experiență completă de distracție de joc.

Acest set de călcat cu jucării artizanale din lemn încurajează copiii să-și dezvolte abilitățile motorii fine, să-și dezvolte încrederea, să-și exerseze mâinile copiilor în timp ce se joacă.
CADOU 

Acest set de masă de călcat din lemn și fier de călcat pentru copii sunt concepute pentru copii de 3 4 5 6 ani. Cadou grozav pentru zile de naștere, petrecere, Anul Nou și alte sărbători.
DESIGN REALIST

Acest set de masă de călcat și fier de călcat din lemn pentru copii are un design realist, include o masă de călcat din lemn, o sticlă de călcat cu abur și alte accesorii de spălat rufe pentru o experiență completă de distracție.
PREFA-TE 

Setul de călcat de joacă îi inspiră pe copii să-și asume rolul de maestru, o modalitate excelentă de a încuraja rolul imaginativ,JOACA  interactivA părinte-copil.
NETEDE ȘI DURABILĂ: jucăriile din lemn pentru joaca in casa sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cu margini netede, fără canturi, durabile pentru utilizare.
Specificație:
Material: Lemn
Tabel cu marimi:
47.5cmx23cmx12cm/18.70inchx9.06inchx4.72inch