Carucior 2 in 1, bebe, cu landou tranformabil si reversibil, pliere tip troller, roti cu amortizoare, F2, gri

620,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți libertatea de a explora orice colț al lumii cu cei mici, cu noul Carucior 2 în 1, F2, destinat bebelușilor. Acest model ingenios oferă o transformare rapidă și ușoară din landou în parte sport, asigurând confortul și securitatea copilului pe toată durata utilizării.

Landoul este reversibil, astfel încât să puteți schimba cu ușurință direcția în care privește bebelușul. Centurile de siguranță în 5 puncte asigură o fixare sigură și confortabilă pe durata călătoriilor.

Caruciorul F2 vine echipat cu o geantă practică, o plasă de insecte și o husă pentru picioare, toate concepute pentru a crește confortul și ușurința utilizării. În plus, pachetul include o saltea extra pentru landou și un coș de depozitare generos.

Cu un cadru din aluminiu rezistent și roti din silicon cauciucat, caruciorul F2 este robust, dar surprinzător de ușor. Amortizoarele de pe roțile din față și cadru spate asigură o călătorie lină, indiferent de teren.

În plus, caruciorul este pliabil și vine cu un maner tip troller pentru transport, făcându-l perfect pentru călătorii. Bara pentru copil și manerul pentru părinți sunt confecționate din piele, adăugând un strop de lux și durabilitate.

Caruciorul F2 este recomandat pentru copii cu vârsta între 0 și 36 de luni, suportând o greutate maximă de 15 kg. În plus, veți primi în cadou o salteluță de bambus, ideală pentru zilele călduroase.

Greutatea produsului este de doar 8,8 kg, făcându-l ușor de transportat și depozitat. Descoperiți o nouă perspectivă asupra călătoriilor cu cei mici cu Caruciorul 2 în 1, F2!