Carucior 2 in 1, bebe, cu landou tranformabil si reversibil, roti cu spuma siliconata, geanta cadou, T7, gri

540,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți un partener de încredere pentru plimbările cu cel mic, cu Caruciorul 2 în 1, T7, un companion perfect pentru bebeluși, cu landou transformabil și reversibil, roți cu spumă siliconată și geantă cadou. Acest carucior ușor, dar robust, de la T7 este confecționat dintr-un cadru din aliaj de aluminiu, oferindu-vă o manevrabilitate superioară și durabilitate pe termen lung.

Cu capacitatea de a transforma rapid landoul în partea sport și invers, acest carucior este perfect pentru bebelușii între 0 și 36 de luni. Partea sport este recomandată pentru copiii cu vârsta între 6 și 36 de luni și poate susține o greutate maximă de 15 kg.

Caracteristicile excepționale ale acestui carucior includ roti cu suspensii pe față, o frână centralizată pe spate, și posibilitatea de a plia caruciorul într-un mod compact pentru depozitare și transport ușor. Mai mult, caruciorul este reversibil, permițându-vă să-l montați fie cu fața, fie cu spatele la părinte.

Pachetul include o serie de accesorii utile, inclusiv o husă de picioare, un suport de pahar, un coș de accesorii, o bară de protecție detașabilă, o copertină reglabilă cu buzunar de ventilație, o plasă de insecte, o geantă, o saltea de vară și o bavetă cadou.

Dimensiunile caruciorului sunt: 112 cm înălțime x 73 cm distanța între roțile față-spate x 47 cm distanța roți față x 60 cm distanța roți spate x 55 cm până la șezut x 53 cm între șezut și copertină. Cadrul strâns are dimensiunile de 98 x 35 x 60 cm.

Cu Caruciorul 2 în 1, T7, plimbările cu cel mic vor fi mai ușoare și mai plăcute ca niciodată. Cumpărați astăzi pentru a vă bucura de beneficiile unui carucior de înaltă calitate, durabil și funcțional.