NOU
10%
  • carucior 2 in 1 verde deschis
  • carucior 2 in 1 verde deschis
  • carucior 2 in 1 verde deschis

Carucior 2 in 1, bebe, cu landou tranformabil si reversibil, roti cu spuma siliconata, geanta cadou, 808, verde deschis

490,00 RON (TVA inclus) 550,00 RON
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți libertatea de mișcare cu Caruciorul 2 în 1, 808, un produs versatil și funcțional, perfect pentru părinții moderni. Acest carucior transformabil se schimbă ușor de la landou la modul sport, oferind confort și siguranță bebelușului dumneavoastră de la naștere până la vârsta de 36 de luni.

Caruciorul este dotat cu un cadru robust din aluminiu, ușor de manevrat, care se pliază rapid pentru transport și depozitare. Rotile din spumă siliconată asigură o deplasare lină pe orice teren, iar cele din față, pivotante la 360 de grade, permit o manevrabilitate excelentă. Siguranța este garantată de centurile de siguranță în 5 puncte și frâna eficientă pe rotile din spate.

Landoul este recomandat pentru primele 6 luni de viață ale bebelușului, oferind un spațiu confortabil și sigur, cu dimensiuni generoase de 80 x 35 cm. Când bebelușul crește, landoul se transformă ușor în modul sport, cu o simplă clipsare a clemelor. În această configurație, caruciorul poate fi folosit până la vârsta de 36 de luni sau o greutate de 15 kg.

Caruciorul 2 în 1, 808, include o serie de accesorii utile: geantă pentru accesorii, plasă împotriva insectelor, saltelută din bambus pentru zilele călduroase, saltelută extra pentru confortul bebelușului, coșuleț de depozitare cu o capacitate de 2 kg, suport pentru pahar și husă de protecție pentru landou.

Cu Caruciorul 2 în 1, 808, plimbările cu bebelușul vor deveni o plăcere, indiferent de destinație sau condiții meteo. Asigurați-vă că micuțul dumneavoastră beneficiază de confortul și siguranța de care are nevoie, alegând acest produs fiabil și versatil.