Bucatarie de lemn copii, cu ustensile, accesorii si electrocasnice, dim 65*60*23 cm

382,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți magia și bucuria de a găti cu Bucataria de lemn pentru copii! Un cadou perfect care stimulează imaginația și creativitatea celor mici, acest set complet de bucătărie în miniatură este tot ceea ce micul bucătar din viața dumneavoastră are nevoie.

Această bucătărie de jucărie, cu dimensiunile de 65*60*23 cm, este construită din lemn de calitate superioară, cu un finisaj roz delicat care îi conferă un aspect atrăgător și încântător.

Marginile sale sunt rotunjite pentru siguranța copiilor, iar vopseaua folosită este non-toxică, garantând astfel o joacă sigură și fără griji.

Setul include

o plită și

un cuptor, perfecte pentru gătitul imaginativ,

un grill pentru prepararea celor mai delicioase fripturi de jucărie și

chiar și un set de accesorii care include legume și ustensile de bucătărie.

Toate acestea îmbină utilul cu plăcutul, ajutând copiii să învețe despre diferite alimente și modul în care sunt preparate, dezvoltând în același timp abilități motorii fine și de coordonare.

Bucatareala devine o adevărată aventură cu Bucataria de lemn pentru copii. Indiferent dacă micuțul dvs. dorește să prepare o cina festivă pentru păpușile sale sau pur și simplu să se distreze în timp ce "gătește" alături de dvs., această bucătărie de jucărie va oferi ore în șir de distracție și joacă creativă.

Asigurați-vă că micul dvs. chef are tot ceea ce îi trebuie pentru a-și dezvolta pasiunea pentru gătit cu Bucataria de lemn pentru copii. Comandați-o acum și urmăriți cum se deschide un întreg univers de joacă și învățare pentru cel mic!

Detalii