NOU

Bucatarie de lemn pentru copii, 54*59*23 cm, roz, cu plita, cuptor, grill si accesorii

375,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți lumea culinară prin ochii celor mici cu Bucataria de lemn pentru copii! Aceasta bucătarie minunată, cu dimensiunile de 545923 cm, este proiectată să inspire micuți bucătari să creeze cele mai delicioase și imaginare rețete.

Realizată într-un ton placut de roz, Bucataria de lemn pentru copii se integrează perfect în orice spațiu de joacă și promovează jocul creativ și dezvoltarea abilităților motorii fine.

Produsul se distinge prin versatilitatea sa, având incluse o plită, cuptor și grill, toate funcționale și sigure pentru jocul copiilor. Acestea sunt proiectate pentru a imita experiența reală a gătitului, stimulând imaginația și creativitatea copiilor.

Dar ce ar fi o bucătărie fără ingredientele necesare pentru prepararea celor mai delicioase mâncăruri? Bucătăria noastră vine echipată cu o selecție colorată de legume, provocând copiii să gătească o varietate de mese sănătoase.

Pentru a completa experiența, setul include și o serie de ustensile de bucătărie. De la spatule la linguri și tigăi, micuții bucătari vor avea la dispoziție tot ce au nevoie pentru a pregăti cele mai gustoase și creative preparate.

Bucatarie de lemn pentru copii este un produs de calitate superioară, care încurajează jocul rolului, dezvoltă coordonarea mână-ochi și stimulează imaginația. Este un cadou ideal pentru orice copil pasionat de gătit și nu numai.

Invitați-i pe cei mici să descopere universul culinar cu Bucataria de lemn pentru copii, și pregătiți-vă să fiți surprinși de cele mai creative și delicioase rețete!