NOU

Puzzle incastru, din lemn, in limba romana, animale salbatice

15,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți o nouă modalitate de a te distra și de a învăța cu Puzzle Incastru din Lemn, cu tema Animale Sălbatice! Această jucărie unică este perfectă pentru a stimula imaginația copiilor, îmbunătățind totodată și coordonarea mână-ochi.

Fiecare piesă a acestui puzzle este confectionată din lemn natural, asigurând durabilitate și rezistență în timp. Cu o dimensiune de 30 x 22 cm, puzzle-ul este suficient de mare pentru a fi ușor de manipulat, dar și suficient de compact pentru a fi depozitat cu ușurință.

Cele 10 piese multicolore, fiecare având o dimensiune de 8 cm, sunt vopsite cu culori vii și atrăgătoare. Fiecare piesă reprezintă un animal sălbatic diferit, transformând această jucărie într-un instrument educativ valoros.

Puzzle Incastru din Lemn este recomandat pentru copii de peste 3 ani, dar cu supravegherea unui adult, poate fi folosit cu succes și de copii mai mici, începând cu vârsta de 12 luni. Acesta nu este doar un puzzle, este și un instrument de învățare care îi va ajuta pe copii să își dezvolte abilitățile motorii fine, recunoașterea formelor și culorilor, precum și cunoștințele despre animalele sălbatice.

Nu ratați ocazia de a vă îmbogăți colecția de jucării educative cu Puzzle Incastru din Lemn, cu tema Animale Sălbatice. Achiziționați-l astăzi și lăsați copilul dvs. să exploreze lumea animalelor sălbatice în cel mai distractiv și educativ mod posibil!

Detalii

Categorii
Greutate
1 kg
Brand