Jucarie de lemn Caruciorul de inghetata, 44 x 41 x 19 cm

195,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Dezvăluieți bucuria de a fi un mic vânzător de înghețată cu Jucăria de lemn "Caruciorul de Înghețată"! Această jucărie unică și plină de farmec va aduce zâmbete pe chipul oricărui copil. Cu un design atractiv și culori pastelate, caruciorul de înghețată se va integra perfect în colecția de jucării a micuțului tău.

Caracteristicile acestui carucior nu se limitează doar la aspectul său atrăgător.

Include 9 delicioase înghețate - 6 pe băț și 3 în cornete, care se combină cu ajutorul unor magneți.

Acest set de joc oferă o experiență realistă și interactivă care stimulează imaginația și abilitățile sociale ale copilului.

Copertina caruciorului asigură protecția înghețatelor atunci când copilul se plimbă cu caruciorul, adăugând un plus de realism în timpul jocului.

Jucăria este fabricată din lemn de înaltă calitate, cu margini rotunjite și culori non-toxice, pentru a oferi o experiență de joc sigură și plăcută.

Acest carucior de înghețată necesită montaj, oferind o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea abilităților motorii fine ale copiilor.

Dimensiunile produsului sunt de 44 x 41 x 19 cm, fiind ideal pentru copii cu vârsta de peste 36 de luni. Învingeți căldura zilei cu Jucăria de lemn "Caruciorul de Înghețată" și savurați momentele de joacă pline de râsete și distracție!

Detalii

Categorii
Greutate
1 kg
Brand