In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 14 lucratoare de la data primirii produsului.Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta,in scris, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate. Prin urmare comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate si documentele care l-au insotit). In maxim 10 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra IBAN.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata este formata strict din contravaloarea produselor.

Daca doriti sa returnati un produs care v-a fost livrat, trebuie sa ne anuntati in scris despre produsul pe care doriti sa il returnati, data la care v-a fost livrat si daca doriti sa il inlocuiti cu un alt produs. Va rugam sa ne trimiteti aceasta instiintare scrisa pe adresa de email contact@hugbebe.ro. Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre HugBbebe.ro veti putea returna produsul. Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client, nu va fi procesat.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de HugBbebe.ro

Daca produsul comandat vi s-a livrat conform descrierilor din site , dar totusi doriti returnare taxa de transport este suportata de client, insa daca doriti inlocuirea lui cu altul, atunci taxa de transport este suportata si de client , dar si de vanzator, iar aceasta este acum de 15 ron

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.