Magazinul www.HugBebe.ro livreaza oriunde in tara prin intermediul serviciului de curierat rapid DPD
Daca optati pentru varianta de curierat rapid standard, termenul de livrare este de maximum 72 de ore, in functie de ora la care lansati comanda.  Atunci cand o comanda este plasata in zilele libere sau de sarbatori legale, comenzile vor fi livrate catre dumneavoastra in prima zi lucratoare.

Costurile de transport variaza in functie de zona de livrare si de greutatea produselor comandate, insa nu depaseste 50 RON

Clientii nostri beneficiaza de tarifele preferentiale pe care le-am negociat cu partenerul nostru pentru serviciile de curierat.

Clientii vor fi informati daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate aduce la comanda, precum si cat timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.

PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare articol in parte. HugBebe.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor afisate in magazinul online in orice moment fara notificare prealabila, inclusiv in cazul corectarii unor preturi eronat afisate. Preturile afisate contin TVA.

PLATA

La livrarea produselor

Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia livrarii la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 sau

Plata securizata cu cardul, direct in site, fara nici un comision suplimentar