NOU

Trusou botez, cu mesaj,, 7 piese, cu paturica inclusa, decorat in diverse culori, engros

93,00 RON (TVA inclus)
279,00 RON / pachet (TVA inclus)
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 3 buc.
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Experimentați magia și bucuria botezului cu Trusoul de botez "Cu Mesaj". Acest set complet de 7 piese, prezentat într-un sistem engros, este ideal pentru revânzători care doresc să ofere clienților lor o soluție elegantă și practică pentru botez.

Trusoul este decorat în diverse culori vibrante și prezintă un mesaj imprimat care poate fi personalizat la cerere, adăugând o notă specială și personală. Îngerul delicat imprimat pe fiecare piesă adaugă o notă de noblețe și puritate, reflectând semnificația spirituală a botezului.

Setul conține un prosop de bebe cu capișon, confecționat din bumbac frotir moale și absorbant, de dimensiuni generoase 7575 cm, perfect pentru a înfășura bebelușul după ceremonia de botez. Păturica albă, imprimată cu același îngeraș, de dimensiuni 7575 cm, este ideală pentru a ține de cald micuțului pe parcursul ceremoniei.

Panza de mir alba, imprimată cu îngeraș, de dimensiuni 80100 cm, prosopul preotului de 5090 cm, săpunul preotului, sticluța de mir și fasa completează acest trusou, asigurându-vă că aveți tot ce aveți nevoie pentru acest moment special.

Trusoul de botez "Cu Mesaj" poate fi realizat în orice combinație de culori, permițându-vă să alegeți schema de culori care se potrivește cel mai bine cu tema sau decorul ceremoniei de botez. Produsul este dedicat revânzătorilor și se vinde în sistem engros, oferind o oportunitate excelentă de afaceri.

Alegeți Trusoul de botez "Cu Mesaj" pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament la orice ceremonie de botez.

Detalii