Tricicleta copii, cu scaun rotativ, roti din spuma, 9 luni-4 ani, muzica si lumini, 105, albastru

340,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Tricicleta pentru copii, un produs de calitate, accesibil și ușor de manevrat, este companionul perfect pentru plimbările zilnice cu micuțul dvs. Numele produsului este "Tricicleta copii, cu scaun rotativ, roti din spuma, 9 luni-4 ani, muzica si lumini, 105," și este proiectată pentru a crește alături de copilul dvs.

Această tricicletă dispune de un scaun rotativ, care poate fi ajustat cu ușurință prin acționarea unui buton situat sub scaun. Cu roti din spumă căptușite cu cauciuc, tricicleta asigură o călătorie confortabilă și sigură pentru micuțul dvs., indiferent de teren.

Produsul este semi-pliabil, permițând o depozitare și transport ușor, prin simpla desfacere a scaunului și manerului parental. De asemenea, tricicleta este echipată cu un sistem de roată liberă la față, care oferă siguranță în timpul plimbărilor.

Pentru a face plimbările și mai distractive, tricicleta este echipată cu un far care emite muzică și lumini. În plus, include și un suport pentru pahar și un coș de depozitare, astfel încât copilul dvs. să-și poată lua jucăriile preferate sau gustările cu el.

Tricicleta este recomandată pentru copii cu vârsta între 9 luni și 4 ani și poate susține o greutate maximă de 25 kg. În plus, pe măsură ce copilul crește, tricicleta poate fi folosită într-un format simplu, oferindu-i micuțului mai multă independență și libertate.

Asigurați-vă că micuțul dvs. se bucură de plimbări sigure și confortabile cu această tricicletă pentru copii, concepută cu grijă pentru a satisface nevoile copiilor și ale părinților.