Tricicleta copii, cu scaun rotativ, pozitie de somn si roti cauciuc, max 25 kg, 9luni-5 ani, 5199, rosu

455,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți Tricicleta pentru copii, un mijloc de transport multifuncțional, sigur și distractiv, ideal pentru copiii cu vârsta între 9 luni și 5 ani, capabil să suporte o greutate de până la 40 kg. Acest produs excepțional oferă o multitudine de caracteristici menite să asigure confortul și siguranța celui mic, dar și distracția.

Tricicleta este echipată cu un scaun rotativ și o poziție de somn, asigurând confortul copilului în orice moment al zilei. În plus, roțile din cauciuc siliconat sunt rezistente și nu produc zgomot, oferind o plimbare lină și plăcută.

Pentru siguranța copilului, tricicleta dispune de o bară de protecție detașabilă și un sistem de frânare individual pentru roțile de pe spate. În plus, roata frontală poate fi blocată, permițând copilului să pedaleze „în gol”. Pe măsură ce copilul crește și devine mai încrezător, roata poate fi deblocată prin apăsarea unui buton roșu.

Manerul reversibil permite orientarea copilului atât cu fața, cât și cu spatele către adult, iar înălțimea acestuia poate fi reglată între 80 și 85 cm. Capetele manerului sunt tapițate pentru un confort sporit.

Tricicleta este completată de un coșuleț textil pentru cumpărături, cu o greutate maximă admisă de 3 kg, suport de picioare superior pentru momentele când bebe vrea să doarmă și un suport de picioare reglabil și detașabil, prins de cadru, perfect pentru odihna picioarelor micuțului. În plus, ghidonul este echipat cu un far cu lumini și muzică, pentru distractie garantată.

Tricicleta poate evolua odată cu copilul, permițând diferite moduri de utilizare: cu fața către părinte de la 8 luni, cu spatele către părinte de la 12 luni, cu anumite accesorii detașate de la 18 luni și cu libertate maximă de pedalare de la 36 luni.

Pentru ușurința transportului și stocării, tricicleta este pliabilă și roțile pot fi detașate prin apăsarea unui buton. Dimensiunile produsului sunt: roata față – 29 cm, roata spate – 26 cm, lățime spate – 53 cm, înălțime maner – 80-100 cm.

Tricicleta pentru copii cu poziții de somn reprezintă alegerea ideală pentru a-i oferi micuțului dumneavoastră ore întregi de distracție și siguranță.