NOU

Set 4 jucarii de plus Peppa Pig, cca 40 cm

150,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Set 4 jucarii de plus Peppa Pig, cca 40 cm

Plusurile sunt accesorii foarte indragite si jucarii placute copiilor. Setul este format din cei 4 purcelusi Peppa,mama,tata,fiul si fiica. Devin prietenii de suflet si de joaca ai copiilor.

  • Peppa Baby rochie si urs rosu, bebelusi. Peppa Pig, fata în rochie rosie este plina de viata, curioasa si imaginativa. Îi place prajitura cu ciocolata, sarbatoreste zilele de nastere, petreceri cu costume, secrete de tot felul, merge cu bicicleta si la picnic. Si nu este nimic mai bun pentru ea decat sa sara prin balti dupa ploaie.
  • Peppa Large – George cu dinozauri, bebelusi. George este fratele mai mic Peppa Pig.
  • Peppa Large – Pappa Pig cu costum si servieta, Beanie Babies. Tatal Peppei este intotdeauna fericit și citeste ziarul in fiecare zi. Fursecurile și placinta cu dovleac sunt alimentele sale preferate. Uneori isi pune din greseală ochelarii. 

Materialul este din plus moale si fin, se pot spala si la masina de spalat la 30 grade. Datorita dimensiunii simpaticii eroi TV impresioaneaza copii.

Dimensiune Jucarii de plus purcelusii Peppa 4 set 45 cm

Detalii