Rochita de serbare Fulg de Nea, 3-8 ani, saten si tull

95,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți magia sărbătorilor de iarnă cu Rochița de serbare "Fulg de Nea", o creație feerică destinată micilor prințese cu vârste între 3 și 10 ani. Această piesă vestimentară unică îmbină eleganța satinului cu delicatețea tullului pentru a oferi o apariție de neuitat în noaptea de Crăciun sau la orice serbare festivă a sezonului.

Rochița "Fulg de Nea" este confecționată din satin de înaltă calitate, ce asigură un confort desăvârșit și o cădere impecabilă, complementat de tullul diafan ce adaugă un plus de volum și visare la întreaga ținută. Designul special al rochiei creează iluzia unei pelerine de zână care se revarsă peste fusta amplă, conferind o alură de basm și o libertate de mișcare absolută.

Fiecare detaliu este gândit cu măiestrie: contururile de puf alb ce încadrează rochița nu fac altceva decât să aducă aminte de fulgii de nea care se aștern liniștiți pe pământ, oferind un contrast delicat cu nuanța profundă a satinului. Acest detaliu adorabil nu doar că accentuează aspectul festiv, dar asigură și un finisaj impecabil al ținutei.

Rochița "Fulg de Nea" este mai mult decât o simplă alegere vestimentară; este o promisiune a unor amintiri prețioase și a momentelor de bucurie care vor rămâne în inimile celor mici și ale celor dragi. Surprindeți-vă fiica, nepoata sau orice mică domnișoară cu acest cadou de neuitat și urmăriți-o cum se transformă într-o adevărată zână a iernii, gata să danseze în pași de fulg de nea.

Perfectă pentru serbările școlare, spectacole, petreceri tematice sau chiar pentru o seară de Ajun, Rochița de serbare "Fulg de Nea" este un must-have în garderoba festive a oricărei fetițe. Nu ezitați să aduceți un strop de magie și eleganță în aceste momente prețioase cu o rochiță care, cu siguranță, va fi punctul de atracție al serii.