Patut balansoar bebe, cu sistem electronic, cu muzica si plasa antiinsecte, salteluta si perna anatomica, A5 GRI

510,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți confortul și funcționalitatea într-un singur produs cu Patutul Balansoar Bebe A5 GRI. Acest produs 2 în 1 poate fi folosit atât ca leagan, cât și ca un mini coș de dormit cu baldachin pentru protecția bebelușului, transformându-se într-un colțișor de vis, perfect pentru odihnă și relaxare.

Balansoarul electric vine echipat cu cinci viteze de balansare, permitându-vă să reglați mișcarea în funcție de preferințele și nevoile micuțului. Cutia muzicală originală și jucăriile moale și colorate vor capta cu siguranță atenția bebelușului, oferind momente de distracție și stimulare.

Confortul este garantat de landoul detașabil, care poate fi folosit și fără cadrul balansoarului. Adaugând la aceasta salteluța moale și perna pentru formarea capului, cele mai dulci vise sunt asigurate.

Securitatea este esențială, de aceea patutul este echipat cu un sistem de blocare împotriva balansării accidentale. În plus, plasa anti-insecte detașabilă asigură un mediu protejat, iar copertina reglabilă permite adaptarea produsului la condițiile de lumină.

Melodiile liniștitoare cu sunete din natură și volumul reglabil permit crearea unui mediu calm și plăcut, iar telecomanda inclusă facilitează accesul părinților la toate funcțiile produsului.

Dimensiuni produs desfacut:

Înălțime: 100 cm;

Lungime: 115 cm;

Lățime: 92 cm.

Dimensiuni patut:

Lungime: 95 cm;

Lățime: 46 cm; Înălțime: 32 cm.

Alegeți Patutul Balansoar Bebe A5 GRI pentru un somn liniștit și momente de joacă pline de distracție pentru cel mic!