Joc Montessori din lemn 2 in 1 Memo si de logica si asociere Asian

65,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Joc Montessori Asian din lemn ce stimuleaza imaginatia, coordonarea mana-ochi, creativitatea, concentrarea dar si manipularea obiectelor.

Cu ajutorul acestui joc copii pot crea mozaicuri dupa cele 8 sabloane sau dupa bunul plac, iar dupa ce termina un mozaic pur si simplu cel mic trebuie doar sa intoarca tabla dar trebuie sa stranga bilele cu ajutorul linguritei, sau a betisoarelor.

Format din 8 planse cu diferite forme usor de creat pentru cel mic si cu ajutorul celor 77 de bilute colorate, cel mic se poate apuca de joaca.
Bilutele au  cate o cupa de selectare, pe culori, fiecare cupa contine 11 bilute, 7 cupe, 7 culori.

Plansele sunt 8 la numar, fiecare plansa are 2 fete, iar o plansa il va invata sa construiasca si sa aseze bilele in format 3Dpe o parte si pe cealalta parte se poate juca jocul Memo de asociere, avand diverse teme.
Ajuta la coordonarea mana-ochi, recunoasterea culorilor, dezvoltarea abilitatiilor motorii si manipularea obiectelor.
Setul contine: 2x bete chinezesti, 1x lingurita, 7x cupe si 77 de bilute

Depozitare lor se face destul de simplu si nu vei pierde foarte mult timp sa strangi dupa cel mic, bilutele se pun in punguta lor de depozitare iar plansele deasupra.
Dimensiuni si varsta recomandata :

  • Tabla si cutie de joaca: 22x27x1 cm
  • Diametru bile: 2 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Detalii

Categorii
Brand
Taguri