NOU

Joc de lemn, zid cu caramizi,

56,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Joc de lemn, zid cu caramizi! Acest joc inovator, cu un design autentic și atractiv, este ideal pentru a vă antrena mintea și a petrece un timp de calitate alături de cei dragi.

Această minunată cutie conține 54 de piese de joc, perfecte pentru a construi un zid robust și interesant. Fiecare caramidă este finisată cu o atenție deosebită la detalii, pentru a asigura o experiență realistă și captivantă.

Setul nostru nu include doar caramizi, dar și un cadrul de lemn solid, ce servește ca bază pentru a începe construcția. De asemenea, un ciocanel este inclus pentru a vă ajuta să așezați caramizile cu precizie și a vă simți ca un adevărat zidar.

Pentru a adăuga un strop de personalizare și pentru a face jocul și mai atractiv, am inclus stickere colorate. Acestea pot fi lipite pe caramizi după preferințe, transformând fiecare partidă într-o experiență unică.

Jocul de lemn, zid cu caramizi, este completat de două lopățele și un zar. Acestea adaugă un nivel suplimentar de distracție și provocare, determinând câte caramizi trebuie așezate și unde.

Și pentru că știm cât de important este să păstrăm curățenia după joacă, am inclus un săuleț de depozitare. Acesta vă va ajuta să păstrați toate piesele în siguranță și să mențineți ordinea.

În plus, jocul vine cu iepurașul nostru simpatic, care va aduce cu siguranță zâmbete pe fețele celor mici.

Investiți în bucuria și dezvoltarea creativității cu Jocul de lemn, zid cu caramizi! Este o alegere excelentă pentru un cadou memorabil și de impact.

Detalii