Ghetute bebe, cu interior imblanit, talpa silicon foarte flexibila, , bleumarin, marimi 18-21

55,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Adu-i un zâmbet micuțului tău cu aceste Ghetute Bebe uimitor de confortabile, calduroase și elegante! Concepute special pentru cei mici, aceste încălțări sunt perfecte pentru a-i proteja și alinta piciorușele pe timp de iarnă.

Ghetutele Bebe sunt realizate cu un interior călduros și moale, imblanit, care oferă un confort de neegalat. În plus, talpa este din silicon foarte flexibil, care se adaptează la mișcările naturale ale piciorului, prevenind orice disconfort sau presiune inutilă.

Culoarea bleumarin a acestor ghetute adaugă o notă de eleganță, iar mărimea disponibilă este de la 18 la 21, astfel încât să se potrivească perfect pentru piciorușele bebelușului tău.


TABEL DE MARIMI

Marime 18= interior 11 cm

Marime 19= interior 11.5 cm

Marime 20= interior 12 cm

Marime 21= interior 12.5 cmUn alt avantaj major al acestor ghetuțe este deschiderea generoasă care permite un acces ușor pentru piciorușele mai grăsane. În plus, ghetuțele au o închidere pe gleznă cu arici, care garantează o fixare sigură și confortabilă.

Într-adevăr, aceste Ghetute Bebe sunt alegerea perfectă pentru a asigura căldură, confort și stil micuțului tău în zilele reci de iarnă. Nu ratați ocazia de a le cumpăra acum!

Detalii