NOU

Fotoliu de plus bebe, pozitionator, cu spatar, cotiere si spatiu pentru picioare, 36*45 cm, Elefantica roz

115,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți noul nostru fotoliu de plus pentru bebeluși – un tovarăș ideal pentru momentele de odihnă și joacă ale celor mici! Acest fotoliu de plus nu este doar un simplu loc de relaxare, ci un adevărat pozitionator care îi ajută pe bebeluși să stea confortabil și în siguranță.

Conceput special pentru copii cu vârsta de peste 6 luni, acest fotoliu de plus are dimensiuni perfecte pentru a se potrivi staturii și nevoilor lor – 36 cm lățime și 45 cm înălțime. Spătarul, cotierele și spațiul special destinat picioarelor asigură un suport excelent pentru copilul dvs., încurajând o postură sănătoasă chiar și în momentele de relaxare.

Unul dintre cele mai încântătoare aspecte ale acestui fotoliu este designul său 3D sub forma unor animaluțe adorabile. Acest detaliu îl face nu doar o piesă de mobilier funcțională, ci și un prieten de joacă care stimulează imaginația celor mici și îi introduce într-o lume a aventurilor pline de culoare și bucurie.

Fabricat din materiale de plus moale și prietenoase cu pielea delicată a bebelușilor, fotoliul este perfect pentru a fi îmbrățișat și iubit de copilul dvs. Textura plăcută și calitatea materialului îi conferă durabilitate și asigură că va rămâne un favorit pe măsură ce copilul crește.

Acest fotoliu pozitionator nu doar că îmbogățește decorul camerei copilului, dar este și extrem de practic. Ușor de mutat dintr-un loc în altul și simplu de curățat, acesta va deveni rapid un element indispensabil în rutina zilnică a copilului dvs.

În concluzie, dacă căutați un cadou unic, util și îndrăgit de copii, fotoliul de plus pentru bebeluși este alegerea perfectă. Oferiți-le copiilor dvs. confort, siguranță și distracție într-un singur produs minunat – cumpărați acum fotoliul de plus pozitionat și urmăriți cum cei mici zâmbesc cu fiecare utilizare!