NOU

Cutie de trusou pentru botez, tip cufar, decorata cu dantela rosu

100,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți rafinamentul și eleganța cu "Cufie de Trusou pentru Botez", un accesoriu esențial ce adaugă o notă de distincție la evenimentul dvs. special. Acest cufăr de trusou, meticulos decorat cu dantelă, este o alegere excelentă pentru părinții care doresc să prezinte trusoul bebelușului lor într-un mod stilat și sofisticat.

Cufia de trusou este o cutie ovală cu dimensiunile de 452721 cm, oferind suficient spațiu pentru a acomoda toate piesele necesare pentru trusoul bebelușului. Acest cufăr încorporează frumusețea tradițională și utilitatea modernă, fiind nu doar un recipient pentru elementele de trusou, ci și un element decorativ remarcabil.

Decorat cu dantelă minuțiosă, acest cufăr aduce un aer de eleganță și rafinament, transformând trusoul botezului într-un adevărat spectacol vizual. Dantela fină, cu detaliile sale complexe, îmbogățește aspectul cufărului, adăugând o notă de delicatețe și feminitate.

"Cufie de Trusou pentru Botez" este potrivită pentru trusoul bebelușului, asigurând că toate elementele necesare sunt organizate și prezentate cu stil. Fie că sunteți în căutarea unui cadou special pentru un botez sau doriți să aduceți un plus de eleganță evenimentului dvs., acest cufăr de trusou este alegerea perfectă.

Așadar, optați pentru "Cufie de Trusou pentru Botez", cufărul care transformă trusoul botezului într-o experiență inedită, plină de rafinament și eleganță.