Costum de botez Micul Print, verde, 3-12luni

180,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Micul Prinț este un costum elegant cu inspirație din Istoria Costumului.

Sacoul este din catifea moale, el este conturat cu tafta și șnur împletit pe ambii piepți, detaliul de șnur împletit se regăsește și pe mânecile sacoului.
Cămașa costumului este din bumbac, are central pe părțile fentei piept un jabou jucăuș cu dantelă, mânecile sunt crețe cu dantelă la terminație. Pantalonii costumului sunt din tafta, cu brâu catifea și vipușcă la nuanța sacoului.
Pălăriuța este creață, din catifea cu boruri de tafta. Sacoul și pălăriuța sunt căptușite lejer, cu căptușeală golf pentru ținuta costumului, celelalte piese ale costumului sunt necăptușite.


Costumul Micul Prinț conține: -(3luni/ 6luni) 4 piese: pantaloni, sacou, cămașă cu jabou atașat, pălăriuță.

  • COD PRODUS B1MP
  • Sacou și pălărie: 80% vâscoză 20% catifea pe bumbac
  • Pantaloni: 100% poliester tafta
  • Cămașă: 100% bumbac (moale, fin)
  • Spălare recomandată manual (30*C)
  • Setul conține 4 piese

 

ATENȚIE! Costumele afișate pe site sunt cu titlu de prezentare. Datorită pieței de accesorii în continuă schimbare de materiale și culori , accesoriile nu sunt mereu pe stoc și pot diferi față de cele prezentate pe site. Dacă aveți nelămuriri vă rugăm să ne consultați înainte de a achiziționa acest produs.