Circuit cu masinute din lemn, Orbit, 40 piese

84,00 RON (TVA inclus)
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Acest set impresionant de 40 de piese este o invitație la ore nesfârșite de distracție și aventură pentru cei mici. Realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, circuitul din lemn cu mașinuțe este proiectat să reziste la joaca intensivă a copiilor activi.

Caracteristicile remarcabile ale Circuitului cu Mașinuțe din Lemn Orbit includ:

  • Sine robuste din lemn, perfect dimensionate pentru a permite mașinuțelor să alunece neted și fluent, asigurând o experiență de joacă realistă și captivantă.
  • Baza puzzle din 8 piese care creează un peisaj urban detaliat, cu străzi, semne de circulație și elemente acvatice, oferind un fundal ideal pentru cursele pline de acțiune.
  • Podul cu arcuri, combinând lemnul și plasticul, adaugă o nouă dimensiune jocului, provocându-i pe cei mici să găsească cele mai creative moduri de a-l integra în traseul cursei.
  • Diversitatea de 9 sine de lemn în diferite forme și dimensiuni, plus 2 piloni pentru pod, permit construirea unui traseu unic de fiecare dată, stimulând inventivitatea și gândirea spațială.
  • 4 mașinuțe din lemn vopsite în culori vii, gata să se lanseze în cursă, fiecare cu roți care se potrivesc perfect pe sine, garantând distracția pe durata întregii curse.
  • Elemente de decor, precum 5 copaci, 3 omuleți și 2 semne de circulație, care adaugă un plus de realism și posibilități de joacă.
  • 6 forme geometrice pentru construirea clădirilor, încurajând copiii să-și dezvolte abilitățile de construcție și să creeze propriile lor orașe miniaturale.

Cu dimensiuni generoase ale circuitului de 80 x 36 cm, acest set permite participarea mai multor copii în același timp, promovând jocul în echipă și interacțiunea socială.

Ambalajul compact, cu dimensiuni de 32 x 24 x 6.5 cm, asigură o depozitare ușoară și transportul fără probleme al setului, astfel încât distracția să poată continua oriunde s-ar afla copilul tău.

Recomandat pentru copii cu vârsta peste 3 ani, Circuitul cu Mașinuțe din Lemn Orbit este nu doar un cadou ideal, ci și un instrument educațional valoros, ajutând la dezvoltarea coordonării mâină-ochi, a abilităților motorii fine și a gândirii strategice.

Nu ratați ocazia de a aduce acasă această lume minunată a imaginației și a creativității. Achiziționați astăzi Circuitul cu Mașinuțe din Lemn Orbit și urmăriți cum cei mici își dezvoltă pasiunea pentru aventură, construcție și viteză!