Carucior bebe, 3 in 1, landou reversibil, cadru aluminiu, foarte usor, suspensii pe roti, T2,GOLDEN

820,00 RON (TVA inclus) 881,00 RON
Livrare curier direct la adresa 22 ron Livrare curier la comenzile achitate on line 18 ron Livrare curier EasyBox 14 ron
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Descoperiți libertatea și confortul cu Caruciorul Bebe 3 în 1, cu Landou Reversibil, Cadru din Aluminiu, Suspensii pe Roți, model T2. Acest carucior multifuncțional este un companion superb pentru orice părinte și copil, oferindu-vă libertatea de a vă deplasa cu ușurință și în siguranță.

Conceput cu un cadru din aliaj de aluminiu, caruciorul este ușor, dar suficient de robust pentru a susține greutatea copilului dvs. până la 15 kg. Cu roțile sale compacte și suspensiile pe roți, acest carucior poate fi manevrat cu ușurință pe străzi, în lifturi și în alte spații înguste.

Landoul reversibil adaugă un nivel de flexibilitate și confort, permițându-vă să schimbați rapid între funcțiile de landou și parte sport, funcționalitate care asigură o utilizare îndelungată a caruciorului. Copertina reglabilă cu buzunar de ventilatie oferă protecție împotriva soarelui și a vântului, iar plasa de insecte inclusă asigură că micuțul dvs. va fi protejat de insecte nedorite.

Pentru confortul suplimentar al copilului dvs., caruciorul include și o salteluță de vară, o salteluță buretată și o husă de picioare, toate destinate să asigure un mediu de dormit și de plimbare confortabil.

Caruciorul este echipat și cu un coș de accesorii și un suport pentru pahar, facilitând transportarea obiectelor esențiale pentru copilul dvs.

În pachet veți găsi și o geantă și o bară de protecție detasabilă, accesorii care adaugă un plus de funcționalitate și siguranță.

Cu dimensiunile compacte atât la montaj cât și la strângere, acest carucior este ideal pentru părinții activi și călători.

Vă rugăm să rețineți că materialele nu pot fi spălate în mașina de spălat, ci numai manual. Caruciorul este recomandat pentru copii cu vârsta între 0 și 36 de luni.

Cu Caruciorul Bebe 3 în 1, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a face fiecare călătorie cu copilul dvs. una confortabilă și fără stres.